2014. szeptember 11., csütörtök

China glaze Szerelmek

  Nem rég vásárolt China glaze lakkokról szeretnék beszélni nektek.
A márka engem magával ragadott, eszméletlen színválaszték ,érdekes-gyönyörű finishek elérhető áron.
3 db külön álló lakkot és 1 db szettet szereztem be amiben szintén 3 db lakk és egy kompakt tükör járt.
Ezek a lakkok mind akciósak voltak változó áron veheted meg őket, mivel ez függ attól hogy melyik kollekcióba tartozik milyen finishü lakkot szeretnél.
Egység áron körülbelül 1000 Ft akciósan és 1500 Ft eredeti áron. Szerintem megéri, mivel nagyon tartós, egy rétegben fedő,top coat-ot nem igénylő lakkokat kapunk ennyi pénzért.
Külön jó hogy mindegyik lakkban van fém golyó, így emelőzhetjük a sűrűsödést.


És akkor menyünk szépen végig rajtuk :)

Aquadelic
 
Nagyon jól kenhető gyorsan száradó lakk magas fénnyel.Mindössze egy réteg elég belőle a tökéletes fedéshez. A kép is jól átadja hogy ő egy igazi piszkos menta szín.

 Your present required                                            Be merry be bright

Just be-claws

 Ez a három lakk érkezett a sparkle all the way kollekcióban együtt.Fontosnak tartom elmondani hogy a csillámos színeket nem fedőlakként használom hanem 2 rétegben viszem fel, így egy teli csillámos körmöt kapok .A Többi lakkomhoz képet elég kicsi ecsete van de ettől lehet precízen hiba mentesen felvinni a terméket.Eszméletlen gyorsan száradnak és nagyon fényesre.

 Your present required lakkal picit pepecselősebb a munka mint a másik két társával de egyáltalán nem lassú. Kellemes könnyen kenhető az állaga nem sűrű, ehhez képest elég sok csillám van benne.Ő hozzám picit hibásan érkezett mivel a kupakja be van horpadva.Kék lila arany nagyobb flitterek és fehér hatszögek találhatok benne.


Be merry be bright kék és piros apró csillámok lakják az üveget, amik egyben lila színben pompáznak.Belőle el kél a 3 réteg ha teljesen csillámos körmökre vágyunk.

Just be-claws alig várom miatta a karácsonyt tökéletes piros!! Egy rétegben fed nem fogja meg a körmöket lemosás után, ő egy Aluminium finishü lakk.

 Create a spark 
Benne már jóval nagyobb flitterek találhatóak fekete, rózsaszín,és kék színekben, elég metálos összhatása van , nagyon fényesre szárad szinte mint egy Gel-Lakk.
Atlantis 
Ő maga a csillámbomba kék, zöld ,arany és ezüst holo csillámokból áll.Az első rétegnél még nem látszanak a csillámok, viszont a másodiknál már nagyon kijönnek és homok hatásúra szárad.Ő is egy nagyon folyékony könnyen kenhető darab.

2 megjegyzés: